MIÉRT?

Nincs több fejtetű-irtó vegyszer a fejbőrön, sem hosszadalmas kezelés a teljes gyógyulásig. A fejtetvesség már önmagában igénybe veszi a hajas fejbőrt, a szaporodó élősködők vérszíváskor a nyálukkal alvadásgátló anyagot juttatnak a sebbe, eközben sötétvörös ürüléket képeznek, mely kipotyog az emberi hajból. A fejtetves gyerekek elsősorban arról ismerhetők fel, hogy füleik mögött a hajban szúnyogcsípésre emlékeztető, viszkető szívásnyomok vannak, melyeket gyakran vakarnak. Mindez a Po-Lice hajgumi használatával megelőzhető.

Kíváló ár-érték arány Amikor bekövetkezik a fertőzés, mindent elkövetünk, hogy megszabaduljunk a vérszívóktól, miközben aggódunk a haj állagáért, a fejbőr gyógyulásáért és persze azért is, hogy a fejtetvesség ne terjedjen tovább családon vagy közösségen belül. Megvásároljuk a leghatékonyabbnak mondott szereket, továbbá a hajápolást elősegítő samponokat, kondicionálókat. Makacsabb esetekben nem fogjuk elkerülni specialisták felkeresését sem. Ezzel szemben a megelőzést elősegítő, illetve a visszafertőződést megakadályozó hajgumikat sokkal kevesebbért is megvásárolhatjuk.

babyNincs mellékhatás Egyes irtószerek további bőrirritációt okozhatnak a fejbőrön, míg a Po-Lice hajgumik csak a hajjal érintkeznek, nem tartalmaznak semmilyen allergizáló vegyianyagot, kizárólag az illóolajok erejét küldik hadba a nem várt betolakodók ellen.

Tartósság Egy darab Po-Lice hajgumi hatóanyag tartalma 2 hétre elegendő, hogy távol tartsa a fejtetveket. Egy dobozzal, 4 hónapon át biztonságban tudhatja gyermeke egészséges haját. A kezdődő iskolai/óvodai szezonban, táborozások vagy bármilyen közösségi program során a védettség garantált.